Veelgestelde vragen

Wat is de Wildman Run?

De Wildman Run is een obstaclerun rondom de plaats Sleen in Zuidoost Drenthe. We maken gebruik van de landerijen en het watergebied. Onderweg kom je hindernissen tegen die je moet overwinnen. Deze verschillen in moeilijkheidsgraad van gemakkelijk tot moeilijk. Blijf je droog? Nee, er zitten veel waterhindernissen verwerkt in het parcours. Soms kun je een hindernis op eigen kracht halen, de andere keer heb je hulp nodig van andere deelnemers.

Wat is het adres?

stOER Sleen, stOER Drenthe Festival Terrein, Boelkenweg 1, Sleen. Als je in de buurt van Sleen komt, leiden we je via de bekende P bordjes naar de parkeerterreinen.

Wanneer mag ik meedoen aan de Wildman Run?

Het parcours van 1 mijl kunnen kleine kinderen in de leeftijd van 4-8 ZELF doen; zonder volwassene. Deze wordt begeleid door medewerkers van Kaartje Kakel. 3 Mijl is het familieparcours; goed te doen voor kinderen vanaf 8 jaar, dit mag alleen onder begeleiding van 1 volwassene. 1 volwassene mag maximaal 4 kinderen onder zijn of haar begeleiding hebben. De deelnemers aan de 6 mijl moeten tenminste 12 jaar oud zijn en aan de 10 mijl tenminste 16 jaar oud.
Het helpt als je een sportieve achtergrond hebt. Bovendien kun je het parcours op je eigen tempo afleggen. Het gaat bij deze run niet om snelheid, maar om het halen van de finish.

Hoe kan ik me inschrijven voor de Wildman Run?

Aanmelden kan via deze website. Klik achter de afstand die je wilt lopen op de knop ‘Tickets’.

Tot wanneer kan ik mij inschrijven?

Inschrijven online kan t/m 8 september online. Tot 31 augustus ontvang je een T-shirt bij je inschrijving.

Wanneer krijg ik mijn startnummer?

Op zaterdag 11 september ligt jouw startpakket klaar. Jouw ticket heeft een QR code. Deze lezen wij uit vanaf je telefoon of een geprint papier. Inclusief het shirt in de maat die je hebt doorgegeven op onze site.

Waar laat ik mijn tas tijdens de run?

Bij je startpakket krijg je een twee polsbandjes, 1 voor om je pols en 1 voor je tas. In verband met Covid-19 hebben we geen tassentent. Je ontvangt een waterdichte zak om jouw spullen in te verpakken en droog houden indien het regent. Na de run kun je je tas weer halen bij de afgifte, de tassen worden op nummer gelegd, dus lang wachten bij inleveren en ophalen is niet aan de orde. LET OP: hoewel de organisatie is niet verantwoordelijk voor eventuele diefstal of beschadiging.

Hoe bepaal ik mijn starttijd?

Begin augustus geven sturen wij jou een mailtje en geven de startvakken vrij, jij kunt dan via onze site zelf je starttijd gaan bepalen.

Kan ik een team inschrijven?

Dit jaar geen teamtickets, wel kun je bij jouw ticket je gewenste teamnaam opgeven. Dan kunnen jullie samen je starttijd coordineren.

Wat als ik niet meer kan deelnemen?

Je kunt dan je inschrijving overzetten op een andere naam. Stuur een e-mail naar info@wildmanrun.nl en vermeld hierbij jouw gegevens en de naam inclusief het e-mailadres van je vervanger.

Hoe ziet het parcours eruit?

Je kunt kiezen tussen 1, 3, 6 of 10 mijl, je mag uitgaan van 1 hindernis op elke 500 meter. Dit jaar voor het eerst de 1 mijl; speciaal voor alle Superhelden die geen hulp willen: leeftijd 4-8 jaar. De hindernissen op de 3 mijl noemen wij Teamwork & Fun. Deze zijn uitermate geschikt voor families of fun lopers. De hindernissen op de 6 mijl noemen wij Uitdagend & Teamwork. Volwassenen teams waar je het SAMEN doet! Delen van de route van de 10 mijl overlapt de 6 mijl. De hindernissen op de 10 mijl hebben een hogere moeilijkheidsgraad; Technisch & Uitdagend.
Ben jij een survival- of een gevorderde obstakel liefhebber, schrijf je dan in voor de 10 mijl.

Wat is mijn starttijd?

Om 9:00 uur gaat het terrein open. Je bepaalt zelf je starttijd; bij inschrijving of op een later moment.

Mijn vrienden starten in een eerder startvak dan ik, kan dit nog worden gewijzigd?

Je kunt via onze website je startvak wijzigen.

Zijn er verzorgingsposten aanwezig?

Ja! Tijdens de obstaclerun zijn er verschillende verzorgingsposten aanwezig.

Moet ik elke hindernis doen en halen?

Nee, je bepaalt zelf of je de hindernis wel of niet doet. Het kan zijn dat er dan een andere opdracht is. Dit wordt door de vrijwilliger aan je doorgegeven.