Veelgestelde vragen

Wat is de Wildman Run?

De Wildman Run is een super gave, unieke en uitdagende obstaclerun rondom de plaats Sleen in Zuidoost Drenthe. De obstaclerun bestaat in totaal uit ruim 90 hindernissen, waarbij gebruik is gemaakt van de landerijen en het watergebied. In totaal zijn er vier afstanden waaruit je kan kiezen. Deze verschillen in moeilijkheidsgraad van gemakkelijk tot moeilijk. Ook verschillen de hindernissen per afstand van leuk en grappig, tot technisch en uitdagend.

๐Ÿญ ๐—บ๐—ถ๐—ท๐—น – ๐—ณ๐˜‚๐—ป, met 14 super leuke hindernissen voor onze jongste Wildman Runners!

๐Ÿฐ ๐—บ๐—ถ๐—ท๐—น – ๐—ณ๐—ถ๐˜ & ๐—ณ๐˜‚๐—ป, met 23 leuke en toch uitdagende hindernissen voor iedereen!

๐Ÿฒ ๐—บ๐—ถ๐—ท๐—น – ๐˜‚๐—ถ๐˜๐—ฑ๐—ฎ๐—ด๐—ฒ๐—ป๐—ฑ & ๐—ณ๐—ถ๐˜, maar liefst 36 hindernissen voor onze sportievelingen die wel van een beetje uitdaging houden!

๐Ÿญ๐Ÿฌ ๐—บ๐—ถ๐—ท๐—น – ๐˜๐—ฒ๐—ฐ๐—ต๐—ป๐—ถ๐˜€๐—ฐ๐—ต & ๐˜‚๐—ถ๐˜๐—ฑ๐—ฎ๐—ด๐—ฒ๐—ป๐—ฑ, met 54 technisch uitdagende hindernissen voor onze echte diehards! Hindernissen door en voor survivallers.

Wat is het adres?

De start en finish van de run is het terrein aan de Boelkenweg 1, Sleen. Als je in de buurt van Sleen komt, leiden we je via de bekende P bordjes naar de parkeerterreinen.

Wanneer mag ik meedoen aan de Wildman Run?

1 mijl is voor onze jongste deelnemers tussen de 4 en 8 jaar oud. Met ieder kind mag รฉรฉn ouder/volwassene (+18 jaar) gratis meelopen. Ook is het mogelijk dat de kinderen zelf deze run lopen.

4 mijl mogen jonge kinderen ook aan mee doen, echter onder begeleiding van een volwassene (+ 18 jaar). Eรฉn volwassene mag 2 kinderen onder zijn/haar begeleiding hebben. Elke deelnemer is voor deze afstand een eigen ticket benodigd.

Oudere kinderen, tieners en volwassenen kunnen zelf bepalen aan welke afstand ze mee doen. Let wel op dat niet alleen de afstanden verschillen, ook de moeilijkheidsgraad van de hindernissen neemt toe op de 6 en 10 mijl.

Bepaal zelf wat een realistische afstand voor jouw en je medelopers is. Meer info over de mogelijke afstanden staat onder de vraag โ€˜wat is de Wildman Run?โ€™.

Hoe kan ik me inschrijven voor de Wildman Run?

Aanmelden kan via deze website. Op de homepage kan je op โ€˜bestel nu ticketsโ€™ klikken. Je komt dan op een nieuw scherm van inschrijven.nl. Hier kan je je inschrijven.

Tot wanneer kan ik mij inschrijven?

Inschrijven kan tot en met 7 september online. Mochten er na 7 september nog startplekken zijn, kan je je ook op 10 september zelf, middels onze daginschrijving op het Wildman Run terrein nog inschrijven.

Waar laat ik mijn tas tijdens de run?

Bij je startpakket krijg je een twee polsbandjes, 1 voor om je pols en 1 voor je tas. Je ontvangt een waterdichte zak om jouw spullen in te verpakken en droog houden indien het regent. Na de run kun je je tas weer halen bij de afgifte.

 LET OP: hoewel de organisatie is niet verantwoordelijk voor eventuele diefstal of beschadiging.

Hoe bepaal ik mijn starttijd?

Wanneer je naar de inschrijfpagina gaat (via โ€˜bestel nu ticketsโ€™ op de homepagina van de website), kan je gelijk een gewenste starttijd voor jouw afstand kiezen.

Kan ik een team inschrijven?

Dat kan zeker! Via de knop โ€˜groepenโ€™ op de homepage van onze website, kan je je team inschrijven. Voor teams hebben we zelfs een super leuke actie; de ticket van de 11e deelnemer krijgen jullie gratis (ook natuurlijk van de 22e, 33e, 44e en ga zo maar verder).

Hoe ziet het parcours eruit voor de verschillende afstanden?

Het beloofd een supergaaf, leuk, maar ook uitdagend parcours te worden, met veel hindernissen! Je kunt kiezen tussen 1, 4, 6 of 10 mijl.

1 mijl โ€“ Fun!
De 1 mijl is voor onze allerjongste Wildman Runners, met 14 superleuke hindernissen. Je mag de 1 mijl alleen met je vriendjes en vriendinnetjes lopen, maar ook samen met bijvoorbeeld een papa, mama, oom of tante.

4 mijl โ€“ Fit & Fun!
De 4 mijl is voor iedereen. Vrienden, familie, collega’s en iedereen die jij wilt uitdagen kan meedoen! In totaal zijn er 23 leuke en toch uitdagende hindernissen.

6 mijl โ€“ Uitdagend & Fit!
De 6 mijl is voor onze sportievelingen die wel van een beetje uitdaging houden. Een beetje conditie is wel handig, want de 36 hindernissen gaan je niet in de koude kleren zitten!

10 mijl โ€“ Technisch & Uitdagend! 
Voor onze echte diehards is er de 10 mijl. Is geen hindernis jou te gek? Loop je vaker obstacleruns of weet jij wat afstanden afleggen inhoudt? Dan is de 10 mijl met 54 diverse hindernissen een echte technische uitdaging voor jou!

Wat is mijn starttijd?

Om 9:00 uur gaat het terrein open. Je bepaalt zelf je starttijd bij inschrijving door te kiezen uit de verschillende mogelijkheden die hier getoond worden.

Ik wil graag tegelijk met mijn vrienden, familie, kennissen etc. starten, kan dit?

Dit kan zeker! Wanneer jullie je inschrijven kunnen jullie bij inschrijving gewoon dezelfde starttijd kiezen. Wanneer je met een groep bent, kan je je in รฉรฉn keer inschrijven door te klikken op โ€˜groepenโ€™ op de homepage van onze website.

Zijn er verzorgingsposten aanwezig?

Ja! Tijdens de obstaclerun zijn er verschillende verzorgingsposten aanwezig. Zowel in het parcours, als op het evenemententerrein.

Moet ik elke hindernis doen en halen?

Nee, je bepaalt zelf of je de hindernis wel of niet doet. Lukt het niet? Geen probleem! Soms zijn er ook alternatieve opdrachten, wanneer dit mogelijk is zal de vrijwilliger van de hindernis het vertellen.

Wat zijn de veiligheidsvoorschriften voor de deelnemers?

Team Wildman Run volgt de adviezen van de GGD GHOR – een over overkoepelende brancheorganisatie van de 25 gemeentelijke gezondheidsdiensten en geneeskundige hulpverleningsorganisaties in de regio – omtrent veiligheidsvoorschriften. De voorschriften kun je terugvinden in het document ‘Klaar voor de start?!’.

Waarom krijg ik bij inschrijving geen gratis shirt meer?

In verband met het bestellen van de shirts en het drukken van het sponsorlogo is het niet mogelijk om na 20 augustus nog in aanmerking te komen voor een gratis shirt. Ze kunnen dan namelijk niet meer op tijd geleverd worden. Voor een aantal maten hebben we extra shirts besteld die tegen betaling van โ‚ฌ 7,50 bij de infostand gekocht kunnen worden. Let op: zolang de voorraad strekt!

Wildman Run is vol. Kan ik me nog inschrijven?

Inschrijven is helaas niet meer mogelijk. De 4, 6 en 10 mijl zijn volledig uitverkocht. Alleen daginschrijving voor de 1 mijl is nog mogelijk. Hiervoor kunnen kinderen zich zaterdagochtend om 09:30 uur op het terrein melden.