Waarom sponsor worden van de WMR? René van Rink Pensioen vertelt!

Rink Pensioen is een trouwe sponsor van de Wildman Run. Tevens hebben eigenaar en medewerkers deelgenomen aan de run en zijn ze dit jaar voornemend met een team mee te doen. Vanuit het oogpunt als sponsor heeft eigenaar René Delsink het één en ander vertelt. Dit lees je hieronder.

Rink Pensioen is sponsor geworden van de Wildman Run omdat René het belangrijk vindt dat ondernemers uit de regio initiatieven steunen. Een evenement als dit trekt heel veel aandacht naar Sleen en omstreken. Persoonlijk vindt hij het leuke van de Wildman Run dat iedereen meedoet met zijn of haar eigen reden. Iedereen helpt elkaar, moedigt elkaar aan en of je nu alleen of in een groep loopt, je bent de Wildman Run.

René zegt zonder sponsoren, geen evenementen. Het is niet meetbaar, maar de mensen die mij kennen weten dat ik van sporten houd en daarom vind ik het belangrijk om als Rink Pensioen aanwezig te zijn. Hoe je het ook went of keert, eens komt de tijd dat er pensioenadvies nodig is en dan komt dat logo naar boven😉. Als ondernemer in de regio ben je trots hier je bedrijf te hebben en dat kun je tijdens zo’n groots en super georganiseerd evenement als de Wildman Run mooi laten zien.

Ook sponsor worden van de Wildman Run? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via sponsoring@wildmanrun.nl. Of ben je benieuwd naar Rink Pensioen en wat ze eventueel voor jou kunnen betekenen? Klik dan hieronder op de link.