Obstaclerun of survivalrun?

Heb jij wel eens meegedaan aan een survivalrun? Of heb je zelfs, net als ik, ruime ervaring met deze mooie sport?  

Dan hierbij van mij het advies: DOE EEN KEER MEE MET DE WILDMANRUN.  

De Wildmanrun is toch een obstaclerun… hoor ik je denken…en je bent misschien verbaasd om van mij dit advies te krijgen.  

Het is fijn om een keer een run te lopen zonder de druk te voelen om weer een technische hindernis te moeten halen.  

Ik geef het toe, het ligt aan mijn getraindheid. Hindernissen bij de survivalrun lijken steeds zwaarder te worden. (Niveau Ninja Warrior / slechts haalbaar voor een beperkte groep mensen…) 

Met meerdere mensen een parcours afleggen. Avonturen beleven. Plezier te hebben. Het is tijdens de Wildmanrun zeker niet anders dan bij een survivalrun. 

De Wildmanrun biedt uitdagende hindernissen in een prachtige Drentse omgeving. Door de modder, door het water. Begin september is de watertemperatuur nog alleszins redelijk! 

Het parcours en hindernissen van De Wildmanrun zijn uitgezet door mensen van de plaatselijke survivalclub Tomme Tomme en die hebben bij het bouwen rekening gehouden met hun eigen achterban.  

De keuze, om eenmaal bovenop de ramp gewoon aan de achterkant eraf te gaan of toch via het horizontale touw, in apenhang, naar beneden, is aan jou. Het kan en mag allemaal.  

De Wildmanrun is voor de survivalrunner ideaal als opwarmer aan het begin van het wedstrijdseizoen.  

Eenmaal weer terug op het finishterrein is iedereen moe maar voldaan en ik weet zeker dat geldt ook voor de survivalrunner. 

Groet van Jan Roenhorst