Inschrijven is weer mogelijk!

Op zaterdag 9 september 2023 is het weer zover en vindt de 6e editie van de Wildman Run plaats. Vanaf 2 april 2023 kan je je weer inschrijven via deze site!

Het belooft een editie te worden die je niet wilt missen! Nieuwe routes, nieuwe afstanden en diverse nieuwe hindernissen. Dus ook voor iedereen die de Wildman Run eerder gelopen heeft, is dit jaar weer een hele gave nieuwe uitdaging, met natuurlijk dezelfde fantastische sfeer en spectaculaire hindernissen die je van ons gewend bent! 

De Wildman Run is een supergave, unieke en uitdagende obstaclerun rondom de plaats Sleen in Zuidoost Drenthe. De obstaclerun bestaat in totaal 75 hindernissen, waarbij gebruik is gemaakt van de landerijen en het watergebied. In totaal zijn er vijf afstanden waaruit je kan kiezen. Deze verschillen in moeilijkheidsgraad van gemakkelijk tot moeilijk. Ook verschillen de hindernissen per afstand van leuk en grappig, tot technisch en uitdagend. 

1 mijl – kidsrun, met 15 superleuke, grappige hindernissen voor onze jongste Wildman Runners. Voor deze run kan je je als ouder/begeleider inschrijven, hiervoor is een combiticket beschikbaar. 

2.5 mijl – fun, met 24 superleuke, net iets meer uitdagende hindernissen en een afstand voor iedereen: de wat oudere kids, of natuurlijk volwassenen die vooral voor fun gaan!  

5 mijl – fit & fun, met 39 leuke hindernissen voor de fitte enthousiastelingen, waarmee jij je vrienden, collega’s, familie, of natuurlijk jezelf kan gaan uitdagen. 

7.5 mijl – uitdagend & fit, met maar liefst 41 hindernissen en een uitdagende afstand, voor onze sportievelingen die een uitdaging niet uit de weg gaan!  

10 mijl – technisch & uitdagend, met 53 technische, uitdagende hindernissen voor de echte diehards! De afstand die gemaakt is door en voor survivallers.  

Daag je vrienden, familie, kennissen en/of collega’s uit en schrijf je snel in via deze site!