Ervaren Wildman Runners vertellen waarom de obstaclerun ook voor jou een échte uitdaging is!

Twijfel je nog of de Wildman Run ook een gave uitdaging voor jou is? Lees hieronder de ervaringen van twee ervaren obstaclerunners, waarom deelnemen aan de Wildman Run écht de moeite waard is!

Zo schreef Renske Loves:

“De Wildman Run in Sleen is 1 van de leukste maar vooral gezelligste obstakelruns. Onderweg kom je veel verschillende makkelijke maar ook mooie uitdagende obstakels tegen. Overal wordt aan gedacht: lekker door de modder kruipen, over en onder balken door in het water, van de schans afglijden in het koude water, klimmen in de hoogte, bedenk het maar en je komt het tegen! Denk je nu: ik wil wel maar er wil niemand met me mee? Geen probleem, iedereen helpt elkaar en je kunt overal aansluiten! Je hoeft ook niet ervaren te zijn om mee te kunnen doen, de vrijwilligers en alle toeschouwers onderweg zijn zo enthousiast en helpen je ook indien nodig. Kom ook! Doe mee!”

Ook Elke Schepers deed haar verhaal:

“In het Esdorp Sleen, waar je obstakels vind op de Brink, tussen boerderijen, monumenten, het gemeentehuis en de brandweer. Met ontzettend veel groen in de vorm van weilanden, bos, Ermestrand en natuurlijk de jongbloedvaart. De meest ideale locatie om een obstakelrun te organiseren, is echt in Sleen! Makkelijk aan te rijden, vriendelijk en gastvrij, de obstakels zijn allemaal geplaatst met zoveel mogelijk natuurlijke materialen en met behoudt van natuur, daar waar je niet bang hoeft te zijn als je een slok water naar binnen krijgt doordat je als G.I. Jane de touwen beklimt en in het water springt! Aan iedereen is hier gedacht, wil je samen met je kinderen de obstakels trotseren – dat kan! Heb je nog nooit een obstakelrun gedaan en wil je het toch proberen – dat kan ook! Ben je beoefend en is je techniek al best aardig – heb je ook leuke obstakels tevens ook uitdagingen, het blijft toch super tof als je over een obstakel komt waarvan je had gedacht deze niet te kunnen? Echter als je zeer beoefend bent, best atletisch en je hebt al hardlopend een aantal kilometers in de benen, dan ben je ook op je plek bij de Wildmanrun! Die gastvrijheid komt overal weer terug he?  En bij welke obstakelrun krijg je na de finish een medaille en is er de mogelijkheid tot een koud glas bier? Misschien niet geheel passend na een obstakelrun wel echt heel smakelijk! Ben je nu erg vies geworden? De brandweer staat klaar om je schoon te spuiten, dat is echt de kers op de taart!

Ik heb echt al heel veel obstakelruns volbracht, samen met een vast team rijden we door heel het land om deel te nemen aan verschillende obstakelruns. De Wildmanrun blijft favoriet, puur om de prachtige omgeving, leuke uitdagende obstakels, gastvrijheid en tevens de mogelijkheid om ’s avonds aan te sluiten bij de feesttent. Ik zou het super leuk vinden om je te ontmoeten, al is het bij een obstakel, al is het op het terrein van de Wildmanrun, laten we de uitdaging aangaan! Let’s go!”

Zoals deze dames vol lof spreken, is de Wildman Run dus echt een gave uitdaging voor iedereen! Wacht niet langer en schrijf je in via onze site: www.wildmanrun.nl